mendia4.jpg

Etusivu

Kuka? Mistä? Mitä?

Mendia

Työnohjaus

Sydämentauluni

Tarkoituksenmukaiset toimintatavat

Keskustelut

Yhteystiedot

Linkit


Henkilökohtaiset keskustelut elämän solmukohdissa

”Oleminen yhdessä toisen kanssa ilman kelloa ja tulosten tavoittelua opettaa meille rakkautta.” Äiti Teresa

Joskus vaikein oppi on oppi itsensä rakastamisesta. Voisiko oleminen yhdessä toisen kanssa ilman kelloa ja tulosten tavoittelua olla olemista itsensä kanssa toisen läsnäollessa? Hiljaisuudella ja yksinololla on paikkansa mutta tulee aikoja ja asioita, joiden kanssa olemiseen tarvitsee luotettavan toisen läsnäoloa.

Joskus ystäväsi, puolisosi tai läheisesi ei ole oikea ihminen kuuntelemaan sitä, mikä täyttää sydämesi ja mielesi. Puolarmaarin punaisen tuvan penkillä on sinulle paikka, missä kertoa mitä on sydämellä. Yhdessä keskustellen on mahdollisuus löytää erilaisia näkökulmia, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Tai olla levossa sen asian kanssa mille ei mitään voi. Voit levähtää tuvan penkillä. Jos sydämessäsi on suru, tarvitsee se oman mittaisensa ajan – sitä ei tarvitse kieltää ei kiirehtää. Se miten sinä näet ja koet on ainoa oikea – sinun tapasi. Jos kysyt mielekkyyttä ihmissuhteissasi, oman elämäsi suunnassa ja haluat jakaa ajatuksiasi toisen luotettavan ihmisen kanssa, käy sisään punaisen tuvan ovesta.

Koetko, että elämässäsi olet ikään kuin sijoitettu jonkun toisen määrittämään tarinaan? Sinulla on silmuna piilossa voima ja ratkaisut, sitten kun niiden aika on. Yhdessä keskustellen, kysellen tai hiljaisuutta kuullen voit tavoittaa kiinni omasta rytmistäsi, omista toiveistasi ja tavoistasi toimia unohtamatta kunnioittaa toisen ainutkertaisuutta ja oikeutta omiin valintoihin.